64302


Размери

Артикулна група: 64302
X5 дюбел шестогранна глава
Артикулен номер: Размер Опаковка Дебелина на
закрепване
Накрайник
64302b1008500 10 х 85 50 15 T40/SW13
64302b1010000 10 х 100 50 30 T40/SW13
64302b1011500 10 х 115 50 45 T40/SW13
64302b1013500 10 х 135 50 65 T40/SW13
64302b1016000 10 х 160 50 90 T40/SW13

Направете заявка сега: